Heeft u nog vragen?

Wij brengen uw idee tot leven met een frisse en moderne website die ook nog eens beter vindbaar is voor uw klanten.

Laat uw bericht achter

+49 151 50737207

Zeisigweg 1, 52134, Herzogenrath

info@madebyzuyd.nl

Onze tijden

Maandag - Vrijdag

13:00 – 20:00

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

Gesloten

Vragen die veel gesteld worden

FAQ

Heel veel! Uw input en feedback zijn cruciaal in dit proces. We beginnen met een heleboel vragen over uw behoeften, uw voorkeuren, uw wensen en werken samen met u om precies de juiste look en functionaliteit te ontwikkelen.

U kunt natuurlijk zelf aangeven hoeveel pagina’s u wilt. De pakketten komen met 5 of 10 pagina’s en voor iedere extra pagina worden extra kosten in rekening gebracht.

Gemiddeld streven we naar een doorlooptijd van twee tot vier weken, maar het tempo van elk project wordt bepaald door elke klant. Hoeveel input u kunt geven tijdens de eerste fasen, uw beschikbaarheid met feedback, hoe snel de inhoud klaar is, dit alles heeft invloed op de snelheid van voltooiing. Ook de benodigde functionaliteit speelt een rol, complexere sites vergen meer tijd om te ontwikkelen.

Dit hoeft niet! Wij werken met klanten over de hele wereld. Ons hele team werkt op afstand, zodat we het absoluut beste team voor ons bedrijf kunnen vinden.

Meestal ben jij dat. U bent de expert van uw bedrijf, dus is het meestal het beste als het van u komt. Als u hulp nodig hebt, hebben we een copywriter in ons team die kan helpen bij het opschonen of originele inhoud voor u kan schrijven tegen een meerprijs.

In het All-in-One pakket zit standaard hosting inbegrepen. Mocht dit niet voldoende zijn dan kunt u altijd kiezen voor een website op maat met en aangeven welke hosting voor u voldoet.

De S.E.O. in het All-in-One pakket is de basic setup van s.e.o. zoals titels en beschrijvingen zoals deze worden weergegeven in google en andere zoekmachines.

Nee. WordPress is een geweldig content management systeem dat nu meer dan 30% van het web voorziet van inhoud. Het enorme marktaandeel is te danken aan de flexibiliteit en het gebruiksgemak. Afhankelijk van uw behoeften kan het goedkoper zijn om een website te laten bouwen met gewone html, css en JavaScript of een website te laten bouwen met ReactJs (gecreëerd door Facebook).

Ja! Wij vinden het geweldig als onze klanten zelf de controle nemen over hun website en leren hoe ze deze zelf kunnen beheren. Wij zullen u voorzien van een set van uitgebreide video-tutorials om u te helpen uw weg te leren, evenals u te voorzien van een training sessie om u te helpen op weg.

Dat kunnen we! Wij snappen dat het beheren van een bedrijf vaak een enorme taak is en daarom bieden wij doorlopende ondersteuning voor veel van onze klanten. Bekijk onze WordPress Onderhouds Pakketten hier.